Android

Run Trainer in Runner’s World – Start to Run

3-Runners-World-Start-to-Run_276x366

Runner’s world heeft elk jaar een speciale uitgaven voor beginnende hardlopers genaamd Start to Run. In deze editie worden allemaal handige tips en tricks vermeld waar je op moet letten als je een beginnende hardloper bent. Onder anderen worden ‘De Handigste loopapps‘ vermeld waar Run Trainer ook te vinden is! Geen papieren hardloop schema of op je horloge constant kijken, Run Trainer heeft ingebouwde hardloop schema’s en kan gebruikt worden voor iOS en Android telefoons.

  • Generic placeholder image
    Written by:
    Run Trainer
    Robin is a product owner mobile creating several mobile apps. In the evening he runs and trains for his next adventure(s). He ran New York City Marathon (2015 and 2017), Rotterdam Marathon and several half marathons during the last couple of years.

Sidebar

Run Trainer
Begin met hardlopen vandaag.