Uncategorized

Maintenance 16 januari: Stats issues

English

As you might have noticed, Run Trainer is having some issues regarding picking up your statistics and saving runs. We are currently looking into this problem and hope to solve this issue as soon as possible.

Please be advised: Do NOT view your statistics in the Run Trainer app and please wait with ‘syncing’ your training sessions towards your Run Trainer account. You can always sync your runs on later point.

We are sorry for the inconvenience and we’ll keep you up to date.


Nederlands

Sommige gebruikers was het opgevallen dat er problemen zijn met het ophalen van hun statistieke en het opslaan van een training naar je runtrainer.com account. Op dit moment zijn wij het probleem aan het traceren en proberen dit z.s.m op te lossen.

Let op: Gelieve niet naar de statistieken in de Run Trainer app te gaan en trainingen op te slaan! Deze worden altijd lokaal opgeslagen en raad ik je dan ook aan om te wachten tot wij aangeven dat alle systemen weer in orde zijn.

Onze excuses voor het ongemak en we houden je op de hoogte!

  • Generic placeholder image
    Written by:
    Run Trainer
    Robin is a product owner mobile creating several mobile apps. In the evening he runs and trains for his next adventure(s). He ran New York City Marathon (2015 and 2017), Rotterdam Marathon and several half marathons during the last couple of years.

Sidebar

Run Trainer
Begin met hardlopen vandaag.